Добредојдовте
SWOT Research е растечка домашна компанија за истражување на пазарот. Веќе 8 години во SWOT Research ги адаптираме истражувањата според потребите на нашите клиенти со цел да успееме да ги идентификуваме клучните резултати кои испорачуваат значителна вредност и кои овозможуваат донесување на значајни стратешки одлуки. Ние ги слушаме потребите на клиентите и ги креираме истражувањата на начин кој овозможува да добијат на точни, веродостојни и значајни информации.
Извори на Знаење
Нашата посветеност на едукација за важноста на истражувањето на пазарот, унапредувањето на квалитетот на услугата и задоволството на купувачите ја докажуваме со споделување на корисни статии кои може да имаат практична промена во вашето секојдневно работење:

Резултати од најновото истражување за квалитетот на услугата во 5 индустрии во Македонија. Преземи
newsletter

Пријавете се за нашиот newsletter и бидете во тек со најновите случувања во светот на истражувањето на пазарот. Први дознајте за следните настани и специјални понуди.